Ondergronden waarop kurk kan worden aangebracht

Welke ondergronden kunnen gebruikt worden?

Kurk is inzetbaar op vrijwel alle ondergronden (steen, metaal, hout, verf). Het vormt een ecologische coating en tevens een waterbestendige, rekbare en ademende huid. Veelzijdige toepassingen voor zowel binnen als buiten (gevels maar ook binnenmuren). Verwerkbaar op verschillende ondergronden zoals baksteen, cement, … maar ook op bijvoorbeeld gevelisolatie (idem techniek zoals bij crepi).

Gevels

Spuiten van kurk is renoveren en isoleren in één. Afschilferende verf, loskomend voegwerk en bepleistering behoren tot het verleden. De behandelde gevels en muren zorgen voor een nieuwe gevel en voor dezelfde prijs zijn deze ook geïsoleerd. Mooier, beter, sterker en veel duurzamer dan alle bestaande en gebruikelijke afwerkingssystemen.

Zij- en achtergevels met slagregen

Het spuitkurk Waterproof Systeem is 100% waterdicht en geeft gegarandeerd droge geïsoleerde muren. Mooie nieuwe muren met een perfect besparende isolatie en een méérwaarde bij verkoop!

Binnenmuren en plafonds

Hierbij is spuitkurk vooral thermisch en akoestisch isolerend. Geschikt voor een modern en trendy interieur maar ook in een klassiek interieur gepast. Beschikbaar in een fijne korrel speciaal bestemd voor binnenafwerking en verkrijgbaar in vele kleuren.

Traphallen

Geen holle klanken meer in uw trappenhal want spuitkurk werkt geluiddempend.

Kelders

Muffe vochtige kelders krijgen terug een gezonde omgeving want door het te behandelen met spuitkurk zijn schimmels, bacteriën en ongedierte uitgesloten.

Daken

Geschikt voor platte daken, platforms, pannen en vervuilde leien.

Tuinhuizen

Beschermd tegen alle weersomstandigheden en verlengd de levensduur.